ANTREKK FRA TIDLIG 1800 TALLET

Heioghopp! 

Tenkte å vise dere noen hjemmelagde antrekk fra begynnelsen av 1800 tallet! - De er såklart ikke så gamle i virkligheten, de er nemlig laget i fjor, av min mor. Hun har absolutt ingen sykompetanse, men hun lånte en bok som viste hva de gikk med på den tiden. Så lånte hun mønster. Og voila! 

Det til venstre, er et typisk arbeidsantrekk, mens det til høyre er en hverdagskjole. (Bildene er av meg!)

Det er ikke slik at mamma lager slike bare for tidsfordriv, men hun skulle være med stefaren min på et historisk stevne. Der alle måtte ha 1800- talls antrekk :)

Hva syns du?

- Kine :)

Legg igjen en kommentar;Hei! velkommen til bloggen vår! Vi er klasse 2DTA på Elverum VGS. På denne bloggen vil vi dele hva vi gjør på skolen, og hvordan vi gjør det! Håper du finner det interresant :)

- Bente og Ingun - - Lilli - - Stine - - Ane - - Line - - Kine - - Henry - - Rebekka - - Karina - - Kristin - http://fargeneforteller.blogspot.com/ http://jerntraaden.tempdom.com http://korsetter.blogspot.com/ http://korsettlinker.blogspot.com http://medeltidsmode.se http://witcombe.sbc.edu/ARTHLinks.html http://www.costumegallery.com/main.htm http://www.fashion-era.com http://www.madeinnorwaynow.no http://www.tekstilkunst.-/magasin/ Maren og lobsterchicks.com/ www.elizabethancostume.net/corsets/history.html
hits